Limewire

Limewire Downloaden

Limewire downloaden

Limewire downloaden Hier kunt u limewire downloaden. Na installatie wordt u waarschijnlijk gevraagd of u de laatste versie wilt downloaden. Doet u dit ook direct , dan heeft u de nieuwste limewire versie. Ook zal u worden gevraagd te upgraden naar een versie limewire-pro. Dit laatste is echter niet noodzakelijk en kunt u altijd later nog eens doen.


Limewire Menu

Downloaden van Limewire

Limewire is niet langer legaal. Maar utorrent is dat wel en is bovendien veel sneller en het aanbod van bestanden is veel groter. Kortom niet getreurd. Voor het downloaden betaalt u klein bedrag (via telefoon 1,99), als bijdrage aan het onderhouden van de website en het beantwoorden van emails wanneer u bij het downloaden van ustream problemen ondervindt.
Zoals u van ons gewend bent is onze versie geheel vrij van spyware en virussen en andere ongewenste rommel.

Leest u ook de disclaimer op de site en de informatie op de voorpagina.
Klikt u de afbeelding of link hieronder om de opvolger van Limewire te downloaden.Let op.
Met ingang van 10 april 2014 is het niet meer toegestaan om uit illegale bronnen auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden (waaronder maar niet uitsluitend films, muziek, boeken). Op deze website staan geen links naar de verschillende download programma's

Deze website dient alleen als archief c.q. ter informatie welke mogelijkheden er in het verleden waren om dit soort bestanden te downloaden. Een soort digitaal museum dus. Wij raden u aan diensten als spotify en netflix te onderzoeken welke wel legaal zijn.

Copyright 2008 - 2009 Limewire Limeware